gezichtsbehandeling

 

Voor degenen die er een willen laten doen, zijn hier de belangrijkste dingen die je moet doen voordat je een gezichtsbehandeling laat doen;

1. 1. Neem wat make-up (zoek naar drogisterij, hoge kwaliteit, natuurlijk, enz.) die bij uw huidtype past. Je wilt er niet als een overgebrachte huid uitzien, maar meer als een gezonde droge huid.

2. Vertel de arts welke producten u gebruikt en wat de invloed daarvan is op uw huid.

3. Zoek een mooi vochtinbrengend product (zoek naar drogist, hoge kwaliteit, natuurlijk, enz.) dat uw huid exfolieert en verzacht voor een gezichtsbehandeling. Je hebt misschien ook een setting spray, foundation en een anti-rimpel crème nodig. In principe moet je huid geëxfolieerd en zacht zijn voor een gezichtsbehandeling.

4. Reinig je gezicht met een mild product, zoals een lauwe olie of warme cleanser en gebruik een milde zeep.

5. Zoek een geschikt moment voor de gezichtsbehandeling en gebruik de juiste make-up om u erop voor te bereiden. Als u gaat eten, ga dan eerst douchen om uw gezicht te reinigen voordat u naar de salon gaat. Als u moet spoelen, moet u een zachte reiniger gebruiken en niet uw weg naar de kleedkamer spoelen. U mag geen zeep in de ogen of mond krijgen, en u moet zich voorbereiden op uw procedure, zoals een gel lipgloss of een gel lippenseel.

6. Gebruik altijd producten die in uw mond smelten, nooit in uw zak! Het is belangrijk dat u uw gezicht wast in een warm bad met warm water, niet in een extreem heet bad. Voor het wassen van uw gezicht moet een gel cleanser worden gebruikt. Het is niet nodig om een intensief reinigend product te gebruiken.

7. Er is geen goede of foute manier om met uw make-up om te gaan. Het gebruik van een product van hoge kwaliteit van een gerenommeerd bedrijf zal de beste resultaten opleveren. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kosten producten van hoge kwaliteit niet meer dan die van lage kwaliteit. Hetzelfde product dat $24,96 kost, kan het betere product zijn, ook al kost het ene merk maar $7,99. Als het op klantenservice aankomt, zal de beste service instructies bij de toepassing omvatten, en een stapsgewijze toepassing tot 72 uur.

8. Beperk jezelf niet, dit is om twee redenen. Ten eerste zal dit uw resultaten beperken en ten tweede zal uw huid extreem pijnlijk zijn. Gebruik producten die olievrij zijn. Ongeacht welk specifiek olieproduct u gebruikt, u moet ervoor zorgen dat het niet vettig of verwijderbaar is voordat u een gezichtsmake-over heeft.

9. Als u niet zeker weet hoe u het product moet aanbrengen, vraag het dan aan de schoonheidsspecialiste. Bij correct gebruik kunnen uw huid en nagels aanzienlijk verfraaien en verjongen. instructies zullen ofwel met het product komen of op het internet.

10. De microdermabrasie en micro Peel kunnen tot twee keer per dag worden gedaan. Veel salons bieden deze service gewoon niet aan. Er zijn microdermabrasie en micro Peel websites die deze service aanbieden voor uw huis verbetering.

U kunt een mooi uitziende huid en nagels krijgen door deze stappen met de juiste producten te volgen.