Wimper extensies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimper extensions zijn een van de snelst groeiende industrieën in de schoonheidsindustrie. Volgens de International Guild of ProfessionalEyelash Extension Stylists (IGPAS), een geschatte 100.000 mensen woonden hun recente jaarlijkse conferentie in Las Vegas. Las Vegas is de thuisbasis van de International Photoptics Program, die de natie leidt in wimper extensie opleiding. Las Vegas wimper extensie professionals zijn enkele van de snelst groeiende professionals in het land. Meer dan de helft van de internationale reizigers naar de Golden State komen uit het oosten, en iedereen van Mandarin tot Orange County staat in de rij voor wimperextensions sinds de uitbreiding van de programma’s in het zuiden van Californië. Naarmate de wimpers langer worden, wonen meer mensen van over de hele wereld de wimperverlengingslessen in Los Angeles bij, waarbij Orange County een van de belangrijkste woongebieden is voor de buitenlandse reizen.

Veel mensen uit alle lagen van de bevolking staan in de rij voor de wimper extension opleiding in het zuiden van Californië. Bezorgd over de kosten van wimperextensions in Los Angeles, zijn de inwoners van de Stad van Industrie begonnen in de rij voor opleiding in de beschermende stijl. Jarenlang was er in Hollywood sprake van misbruik van het extensions-proces, maar de inspanningen van de stadsleiders om dit probleem aan te pakken, hebben geleid tot de goedkeuring van maatregel BB. AB 908 werd goedgekeurd door de California State Board in 2016, en hoewel momenteel slechts wet in werking voor zes maanden, het wordt verondersteld om het pad voor Measure BB worden goedgekeurd in sanctuary steden zoals Los Angeles.

Maatregel BB vereist dat een oogarts de technicus is die de wimpers uitvoert. De arts moet ofwel een MD, DO, of DO zijn, en geen bevredigende opleiding hebben. De chirurg mag een door de board gecertificeerde plastisch chirurg zijn of eerder gekwalificeerd plastisch chirurg; de wimperbehandelingen worden echter uitgevoerd in faciliteiten die zijn vrijgesteld van regelgeving zolang zij onder toezicht van een gekwalificeerde arts worden uitgevoerd. De Californische instanties stellen vijf eisen aan permanente- makeup-salons en permanente- makeup- cabines, die niet uitsluiten dat personen onder de achttien (18) jaar deze diensten kunnen verkrijgen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het verstrekken van een tang, en het hebben van een lippenseel met echte vloeibare eyeliner.

Permanente make-up wordt gedefinieerd als schoonheidsbevorderende diensten, en is niet bedoeld om op enigerlei wijze te concurreren met chirurgie als schoonheidsbevorderende procedures.

Beide behandelingen zullen resultaten laten zien die regio-specifiek zijn.

Er is een niet-invasieve methode voor het aanbrengen van de permanente cosmetica. De meeste van deze producten bevatten een pigment dat vanofurgical grade injectable dermal oplossing wordt afgeleid.

Het pigment zal ofwel kleur voor accenten, of een fijne verscheidenheid van tinten die overeenkomen met de kleur van de ogen, zoals de naam impliceert.

Wimperextensions bestaan eigenlijk uit twee delen – de eigenlijke toepassing door de schoonheidsspecialist of de schoonheidsspecialist, en de herstelperiode, daarna.

De eigenlijke toepassing vereist zeer weinig vaardigheid, en kan worden bereikt met veel oefening. De therapeut zal de zeer gelijkmatigheid van de techniek tegenhouden wanneer de tijd komt om permanente wimperextensions aan te brengen.

Zij zullen één wimper per keer worden aangebracht, met verwarmingsinstrumenten en een similisator die op de wimper inwerken en het wimpersysteem aanbrengen zoals door de therapeut wordt aanbevolen.

Wimperextensions Amsterdam zullen over het algemeen drie tot acht uur tot een maand nodig hebben om volledig genezen te zijn, maar zijn niet noodzakelijkerwijs voor altijd houdbaar. De therapeut zal gaan over elke individuele wimper en afzonderlijk aanpassen van de toepassing van de extensies op elke wimper.

Ze zullen veranderen na verloop van tijd, en zal moeten worden bijgewerkt wanneer dat nodig is. Aangezien de wimpers van iedereen verschillend zijn, zal het een proces van vallen en opstaan zijn voor de therapeut om te weten welke bepaalde wimpers zal duren en niet hoeft te worden bijgewerkt.

Er zijn een aantal dingen waar de therapeut rekening mee moet houden als het gaat om de juiste toepassing of verwijdering van de permanente wimpers.

Een van de eerste overwegingen die de therapeut zal moeten maken is over de uit te voeren therapie. Een therapeut zal een lijn trekken over het midden van elke individuele wimperlijn met een scherp potlood, en een andere lijn neerleggen tot aan de rand van de natuurlijke wimperlijn van de cliënt.

Nadat de randen van zowel de natuurlijke als de valse wimperlijn zijn gemaakt, kan de therapeut de eigenlijke wimperlijn tekenen met een nat makende glas kristal stift. De therapeut zal dan met een dikke borstel de schuim- of gelvegen die de valse wimpers voorstellen, om ervoor te zorgen dat ze niet door de markers heen te zien zijn.

Aan de andere kant zal de therapeut moeten de marker in het midden van elk van de natuurlijke wimpers met een therape ITouching apparaat, zoals een Face Costique Blendizer, tijdens een sessie zichtbaar of door middel van een Quick dia oppervlak. patiënt, en dit zal de look van een natuurlijk oog te creëren.