Tegenwoordig hebben in Breda bijna alle dorpen en steden een ontharingscentrum dat haar klanten behandelt met laserontharing. Vroeger kwamen bij veel mensen een lange rug, glanzend haar en een harige borst voor, maar nu, niet zo lang geleden. oudste ontharingscentrum – Stighedenhale ligt in het gehucht Blundengrodden, ongeveer 55 kilometer van Breda. Het centrum bestaat al meer dan 100 jaar en bedient de bevolking van alle sociale achtergronden. Omdat het gemakkelijk is om goedkope scheerapparaten en benodigdheden te vinden, is het centrum sterk en winstgevend gebleven. De populariteit groeit met de dag en steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor de behandeling. De eerste diodelaser werd eind jaren 70 geproduceerd, maar was toen niet effectief genoeg en kwam niet op de markt. Toen de eerste succesvolle Elos-laser in 1996 werd geproduceerd, werd deze toegepast op personen met een lichtgekleurde huid.

 

Minder dan 10% van de patiënten bereikte verlichting en het was duidelijk dat laserontharing nog niet klaar was voor primers. Er waren meer toepassingen nodig om patiënten resultaten te laten zien. In de loop der jaren hebben bedrijven samengebracht wat nodig was om laserontharing een levensvatbare behandeling voor alle huidtypes te maken. In 2006 keurde de FDA het eerste apparaat voor thuisgebruik goed, de LuxGreen Extra. Op het moment dat de LuxGreen werd uitgebracht, werd een preventiewitboek goedgekeurd door de FDA, met een omzet van meer dan $ 700.000 in 2006. Wat is laserontharing? Het proces maakt gebruik van laserenergie om de haarzakjes van de huid te verwijderen. Er zijn momenteel 4 soorten lasers in gebruik voor ontharing. De laser richt zich op het donkere pigment in het haar. De laserenergie wordt geabsorbeerd door het donkere haarzakje. Artsen gebruiken een vergelijkbare technologie om haar van de huid te verwijderen. De laser straalt warmte uit die de huid binnendringt en wordt geabsorbeerd door de haarzakjes. De laser gaat door de huid en uit de haarzakjes en beschadigt of vernietigt de wortel. Wenkbrauwen epileren Breda

Persoon Met Linkeroog

De laser gaat niet door de huid rond de haarzakjes. Zodra voldoende laserenergie is geabsorbeerd om het haarzakje te vernietigen, wordt het laservermogen verminderd en vervolgens door het haarzakje geabsorbeerd. De follikel valt uit als het wordt vernietigd. Er zijn minimaal 3 of 4 behandelingen nodig om definitief van de haargroei af te komen. Elke laserbehandeling richt zich slechts op een klein gebied, meestal 1/4 golflengte. Hier is een lijst van de beschikbare lasertypes en wat ze allemaal doen: Robijn: alle donkere haren, lichte huid, zeldzame huidskleur, vatbaar voor donkere vlekken, sproeten en vlekken. krachtige haargroei, vaak heet en droog. Deze laser is het beste voor ontharing op aan de zon blootgestelde gebieden. Pulsed Diode Array: alle kleuren, meestal grijs, zullen hiervan profiteren. Rood maakt de huid rond het haar donkerder. Goed voor blondines en roodharigen. intens gepulseerd licht (IPL): rode ontharing. Maakt de huid rond het haar donkerder. Het beste voor ontharing op aan de zon blootgestelde delen. Laserontharing is een wetenschap en het is noodzakelijk om te begrijpen wat u krijgt. Het is geweldig om een ‚Äč‚Äčlaser te hebben die is afgestemd op uw haarkleur en huidtype. Het is zelfs nog beter om te weten dat laserontharing permanent is! Dat wil zeggen, na de juiste behandeling zal het haar nooit meer teruggroeien.

 

Permanente ontharing van het haar is een feit, en steeds meer mensen profiteren van dit simpele feit. Ablatief: ontharing van buiten de natuurlijke wortel. Dit kan op verschillende manieren zoals Applicaties, Crèmes en Pincet. Ontharen: verwijdert een deel van het haar boven de huid. Epileren: verwijdert al het haar vanaf de wortel. Sugaring: een manier om het haar op een zeer zachte manier te verwijderen, vergelijkbaar met waxen. Het is erg populair in oosterse landen. Harsen: een ontharingsmethode waarbij wax en andere natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om het haar vanaf de wortel te verwijderen en het haar aan elkaar te laten plakken, zodat het snel teruggroeit wanneer het haar teruggroeit. Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om ontharen. De keuze is aan u en elke persoon is anders, maar u moet overwegen of u tijd, kosten, pijn of zelfs pijn wilt besparen bij het verwijderen van ongewenst haar.