Vrouw Die In Wit En Zwart Streepoverhemd Witte Bloem Houdt

Als u uw haar snel wilt laten groeien, is het essentieel dat u het in goede conditie houdt. Maar vergeet niet dat het geheim van mooi en gezond haar niet alleen zit in het kopen van goede producten die beweren dat ze je haar verzorgen. Je moet ook een gezond dieet volgen.

Veel mensen weten niet dat de manier waarop ze vandaag eten een dramatische invloed kan hebben op de conditie van hun haar. Verwerkt voedsel kan verschillende soorten gifstoffen creëren die zich ophopen in je lichaam en huid. Zo worden bijvoorbeeld ijzerhoudende stoffen vernietigd door ontstekingen, siliconen en sulfaten.

Om het effect van ongezonde eetgewoonten te overwinnen, moeten we ons dieet aanpassen en enkele echte gezonde voedingsmiddelen in ons dieet opnemen. De volgende zijn enkele goede voorbeelden:

¼ kopje spruiten boordevol geweldige voedingsstoffen die helpen om ons haar te verrijken, evenals ouremia

¼ kopje groene of rode paprika's gekookt in olie met een hoog gehalte aan oliën die ons haar kunnen beschermen tegen uitdroging en Borstel het droog op de handdoek met een kam want het gebruik van vingers kan het beschadigen.

¼ kopje zoete aardappelen gekookt in olie met een hoog gehalte aan oliën kan ook je haar beschermen.

½ kopje wortelen gekookt in olijfolie en toegepast onder de ogen voor minder dan 15 minuten zal fleuren je haar.

Meng alle voedingsstoffen in een sap van limoen en meng goed. De zuurgraad van dit mengsel hangt af van het merk limoensap dat je gebruikt. Blijf een paar minuten zitten zodat de zuurgraad de zijdeproteïnen uit je haar kan oplossen. Spoel grondig uit en verwijder het limoensap.

Nadat je je haar hebt voorbereid op een goede stoombeurt, ben je klaar om het limoensap aan het mengsel toe te voegen. Leg een handdoek over je hoofd en ga een kwartiertje onder de stoomcabine zitten. De stoom opent je poriën zodat het limoensap zich kan vermengen met je natuurlijke oliën en je een evenwichtige geur krijgt.

Spoel het limoensapmengsel van je haar en hoofdhuid en ga dan verder met het stomen gedurende vijftien minuten. Verwijder de handdoek en masseer je hoofd en laat het drogen. U kunt uw haar daarna stylen, maar u hoeft het niet te wassen. Eenmaal gedroogd, kunt u balsem aanbrengen om pluis te voorkomen en te verzachten.

U krijgt een brandschoon haar, wat u zeker zult waarderen. Als u geen haardroger hebt, kunt u uw haar gemakkelijk föhnen. Het enige waar je voorzichtig mee moet zijn is het föhnen om ervoor te zorgen dat je haar natuurlijk opdroogt.

Pomade Zet Het Zelf

Pomade kan je helpen bij het herstellen van elke blunder. Het houdt het haar ook uit het zicht en zorgt ervoor dat het er netjes en aantrekkelijk uitziet. Er zijn verschillende soorten pomades waar je uit kunt kiezen. Een van de meest populaire pomades is theousse set omdat het zich mengt met de natuurlijke oliën van het haar en het fixeren geeft het haar meer dikte en schoonheid. Het alternatief voor theousse set is de föhn. Het is een föhn die perfectie creëert.